Materialenbank:

GBM & Area sluiten overeenkomst

Area Wonen (woningcorporatie voor regio Uden / Veghel) en Gebruiktebouwmaterialen.com gaan de samenwerking aan om circulariteit in de praktijk brengen. Hiervoor hebben de partijen een overeenkomst gesloten waarbij Area een eigen online materialenbank krijgt op www.gebruiktebouwmaterialen.com

SLOPEN =
INZICHT

De materialenbank voor woningcorporaties maakt de besparing, waarde en CO2 reductie van hoogwaardig hergebruik inzichtelijk én aantoonbaar. Door het begrijpen en delen van de gezamenlijke belangen is het mogelijk dat materialen op een betere en grootschaligere manier een tweede leven krijgen. "De gebouwde omgeving als grondstoffenbank van de toekomst". Aldus directeur van GBM, Arie van Liempd. 

Het eerste project waarbij deze materialenbank wordt ingezet is de aanstaande renovatie van de wijk de Lees in Veghel. Waar 149 woningen door aannemer Caspar de Haan onderhoud & renovatie een grondige renovatie ondergaan om klaar te zijn voor de toekomst.

Wilt u als woningcorporatie ook uw eigen materialenbank en materialen en grondstoffen omzetten in waarde? Neem dan contact met Gebruiktebouwmaterialen.com.

Gebruiktebouwmaterialen.com
Telefoon: 0413 490 524
Email: materialenbank@gebruiktebouwmaterialen.com 

Vraag naar circulair expert Dhr. Barthel van Dinther. 

 

  • Deel nieuwsbericht: