GRONDWERKZAAMHEDEN:

GRONDIG
WERK.
TOT OP DE BODEM.

SLOPEN =
OVERZICHT

Een schoon en bouwrijp terrein; dat vinden wij belangrijk. Vanzelfsprekend zorgen wij hier voor na afronding van onze (sloop)projecten. Maar ... onze grondwerkzaamheden gaan nog veel verder. Op verzoek van de opdrachtgever verzorgen wij eventueel aanvullende grondwerkzaamheden. Hoe, wat, waar en wanneer? Wij bespreken het graag, maar onderstaand alvast enkele mogelijkheden.

Voorbeeld afgeronde
grondwerkzaamheden

Bijvoorbeeld het uitzeven van de grond om de bodem te ontdoen van alle fracties die groter zijn dan een bepaalde maat. Maar ook andere grondwerkzaamheden zoals het leveren en verwerken van schoon zand of grond. Want na sloopwerkzaamheden ontstaat er regelmatig (bijvoorbeeld bij voormalige fundaties en/of kelders) een tekort aan zand of grond. Wij vullen het terrein dan aan tot op een bepaald niveau. Een gesloten grondbalans heeft altijd onze voorkeur.

Van A tot Z geregeld

A. van Liempd Sloopbedrijven kan bij projecten ook zorgen voor het uitgraven van de bouwput of het afvoeren van overtollig zand/grond. Dit gebeurt na keuring van de bodem op mogelijke verontreiniging en de status van de grond. Bij eventuele verontreiniging wordt overgegaan op (bodem)sanering. Deze bodemsanering kunnen wij in goede samenwerking met één van onze vaste partners uitvoeren. Altijd met één aanspreekpunt, van A tot Z geregeld.