ARIE VAN LIEMPD:

DUURZAAMHEID
BEGINT BIJ JEZELF.
ALDUS ARIE.

SLOPEN =
ARIE VAN LIEMPD

Arie van Liempd is de oprichter en eigenaar van A. van Liempd Sloopbedrijven. Door zijn visie, energie en gedrevenheid behoort zijn bedrijf inmiddels tot kwalitatief de grootste en meest toonaangevende sloopbedrijven van Nederland!

In 1988 startte ik mijn sloopbedrijf: A. van Liempd Sloopbedrijven. Eigenhandig haalde ik houten constructiebalken uit projecten van andere sloopbedrijven. Voor hen was het afval ik zag toen al de waarde. Deze balken verkocht ik aan boerenbedrijven die groeiden. De passie en kennis met sloop (hout) is toen begonnen. Slopen, dat is een vak waar je inrolt, niet een vak waarvoor je kiest. Het is een fantastisch vak met ongekende mogelijkheden. Die mogelijkheden beginnen de mensen nu pas in te zien.

Omdat het kan

Ik heb me altijd sterk gemaakt voor duurzaam ondernemen: voor eerlijk slopen, met respect voor mens en natuur. Waarom? Omdat het kan! Ik geloof in circulariteit, en in een toekomst waarin het steeds belangrijker wordt om doordacht en zuinig om te gaan met grondstoffen. Dit geloof is diep geworteld in de kernprocessen en waarden van onze organisatie.

Schaarste in de grondstoffenmarkt

Dat duurzaamheid relevant wordt, is steeds duidelijker. Er is schaarste in de grondstoffenmarkt en de vraag naar duurzame producten wordt alsmaar groter. Overheden en stakeholders stellen steeds meer eisen aan de manier waarop we grondstoffen verwerken en afvoeren en de maatschappelijke belangstelling en verwachtingen blijven stijgen.

Samenwerking

Natuurlijk kan ik niet alleen zorgen voor een duurzame toekomst; duurzaam ondernemen vraagt om samenwerking. Gelukkig heb ik om mij heen veel mensen bij wie het duurzaamheidsgeloof verweven is in hun persoonlijkheid, hun waarden en hun aanpak. Samen zetten we onze ervaringen, materiaalkennis en politieke kunde in voor een evenwichtige basis voor duurzaam denken en werken in de sloopsector. Dit gedachtegoed wordt nog sterker naarmate er meer mensen aanhaken. Dit zijn allemaal mensen die – net zoals ik – vastgeroeste denkbeelden loslaten; de waarheid is vaak anders dan men denkt en er blijkt verrassend veel meer mogelijk dan men verwacht. Hoe meer mensen lef en doorzettingsvermogen tonen om het in de toekomst anders te doen, des te meer we kunnen bereiken. Het kan wel!

360° boek

Goed zijn en goed doen is een keuze. Met het boek “360° Het kan wel” wil ik bereiken dat meer mensen die keuze bewust maken en woorden omzetten in daden. Ik hoop u hiermee te inspireren. En ten slotte nodig ik u van harte uit je aan te sluiten. Samen maken wij de cirkel rond.

Bij interesse in Arie van Liempd zijn boek sturen wij je graag een hardcopy toe. Neem daarvoor via deze linkcontact op of download het boek via deze link.

SLOPEN:

DUURZAAM
ONDERNEMEN.
ZONDER EXCUUS.

SLOPEN =
KENNIS

“Een doener met ambitie, passie en visie.
Arie heeft de branche zien ontwikkelen, duurzaam slopen was in het verleden voor geen ander sloopbedrijf interessant. Men vond het maar raar dat hij met al die bouwmaterialen in de weer ging. Toch ging hij door en liet zich door niemand beïnvloeden. Zijn doel was duidelijk, om die visie en ambitie kenbaar te maken is hij in de loop van tijd op een aantal typerende lijfspreuken gekomen. De meest revolutionaire staan hieronder vermeld;

“WIJ SLOPEN NIET, WIJ DELVEN NIEUWE GRONDSTOFFEN”


“360° HET KAN WEL!”


“WE ARE DOING BUSINESS WITH OUR FRIENDS”