gebruiktebouwmaterialen.com

ONZE GEBRUIKTE
BOUWMATERIALEN.
EEN TWEEDE LEVEN.

SLOPEN =
HER-
GEBRUIK

Het handelen in gebruikte bouwmaterialen lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. Het hergebruik van materialen vraagt om expertise, ervaring, zorgvuldigheid maar vooral een groen DNA. Dankzij de specialisten van dochteronderneming Gebruiktebouwmaterialen.com vinden gebruikte materialen uit onze sloopwerken hun weg terug naar de markt en in de samenleving. Uniek, want alle materialen staan online en worden opgeslagen in onze materialenbank. Gebruiktebouwmaterialen.com is uw partner in circulair bouwen. Kortom: de eerste volwaardige en duurzame webshop voor gebruikte bouwmaterialen van Nederland!

Minder belasting voor het milieu

Wij halen bruikbare materialen en grondstoffen uit gebouwen bij renovatie, transformatie of sloop. Daarmee leveren wij een toegevoegde waarde in de transitie van sloop naar bouw. Oftewel: gebruikte bouwmaterialen zijn een mindere belasting voor het milieu. De materialen hoeven niet opnieuw te worden geproduceerd en verwerkt. Daarvoor wordt hoogwaardig hergebruik steeds vaker toegepast. Een voorbeeld hiervan is VDLP architecten, een partner van Gebruiktebouwmaterialen.com Zij maken zich hard voor het maken van gebouwen met deels gebruikte, opgewaardeerde materialen. Wat resulteert in een lagere bouwsom. Daarmee nemen zij kernwaarden zoals duurzaamheid, circulaire economie en The Natural Step op in hun manier van werken. Zo krijgen bouwmaterialen met een eigen verleden, een nieuw leven. In deze missie werken ze nauw samen met Gebruiktebouwmaterialen.com.

Gebruikte bouwmaterialen voor een scherpe prijs; dat is de essentie van Gebruiktebouwmaterialen.com. Op deze website vind je een zeer uitgebreid assortiment van ingekochte bouwmaterialen die afkomstig zijn uit onze eigen sloopprojecten van andere woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten en bouwaannemers. Er worden ook materialen direct ingekocht van bouwers en woningcorporaties. Ons doel? Ervoor zorgen dat het aandeel in gebruikte bouwmaterialen verder toeneemt en een standaard rol krijgt binnen nieuwe (bouw) ontwikkelingen. Daarom verzorgen wij tevens het (extern) sourcen, advisering, bestekmatige integratie, workshops en brainstormsessies.

Producten met een extra dimensie

Circulair bouwen & ontwerpen is een begrip wat steeds vaker gevraagd en geaccepteerd wordt. Waarom zou een deur die nog in prima staat is, niet nog een keer worden hergebruikt? Waarom wordt een stalen balk niet opnieuw toegepast? De vraag naar gebruikte producten is groeiende en ook in nieuwbouwprojecten stijgt deze vraag. Ons aanbod is een van de grootste en meest geordende van Nederland. Het voordeel daarvan is dat wij grote hoeveelheden van dezelfde materialen op voorraad hebben en de actuele voorraad is online te raadplegen. Tien of twintig dezelfde maat kozijnen is bij ons geen probleem! Leuke bijkomstigheid is dat van elk product de herkomst geregistreerd is, hierdoor krijgt het hergebruik van deze producten een extra dimensie en toegevoegde waarde.

Gebruiktebouwmaterialen.com is continu op zoek naar partijen met bijzondere projecten die gebruik willen maken van onze constructieve gebruikte bouwmaterialen.

Benieuwd wat GBM kan betekenen in uw nieuwbouwproject?

Check online of ter plekke

Gebruiktebouwmaterialen.com is een onderdeel van A. van Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode. Hier bent u van harte welkom voor de aanschaf van de meest uiteenlopende gebruikte bouwmaterialen. Het aanbod is enorm! Ons speciale demontageteam haalt alle materialen zorgvuldig uit de gebouwen. Hierna worden ze gesorteerd en naar onze werf in Sint-Oedenrode gebracht. Na een kwaliteitscontrole wordt alles overzichtelijk en systematisch geordend. Heel makkelijk te bestellen via de website of op te halen op de werf van A. van Liempd Sloopbedrijven in Sint-Oedenrode.

Buurthuiskamer Prinsejagt 3

In samenwerking met VDLP architecten;
volledig gebouwd mbv. gebruikte bouwmaterialen

Voorbeelden
in gebruikte bouwmaterialen
Wilbert;
specialist gebruikte bouwmaterialen
gbm-logo
BEZOEKADRES
Bobbenagelseweg 10a
5491 VL Sint-Oedenrode
Telefoon: 0413 490 524
info@gebruiktebouwmaterialen.com
Facebook
Openingstijden:

U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen tijdens onderstaande openingstijden.

Maandag - Vrijdag 8.00 - 17.00
Zaterdag 8.00 - 12.30
Zondag Gesloten


Pinnen en met iDeal betalen is mogelijk. Alle prijzen zijn incl. BTW.