MACHINEPARK:

ONZE TECHNIEK.
ONZE MENSEN.
OERSTERK EN SLIM.

Duurzaam slopen begint met goed materieel en de juiste mensen. Daarvoor beschikt A. van Liempd Sloopbedrijven over een modern en schoon machinepark met machines van 8 - 70 ton. Kortom: de spierballen van ons bedrijf. Altijd bestuurd door zelfstandige machinisten met kennis van zaken, volop verantwoordelijkheid en een passie voor het sloopvak.

SLOPEN =
KWALITEIT

Onze daadkracht

Onze hydraulische graafmachines zijn stuk voor stuk speciaal ontwikkeld voor slopen. Wij beschikken over een groot machinepark van 8 - 70 ton machines waarvan de zwaarste uitgerust zijn met zogenaamde High Reach armen om tot 40 meter gecontroleerd te kunnen slopen. Wij kiezen voor hybride technologie in onze krachtpatsers om een positieve bijdrage te leveren aan de vermindering van CO2 uitstoot (footprint). Onze vrachtwagens met Euro 6 motoren sluiten daar mooi op aan.

Een stille werkomgeving, slim brandstofverbruik en een brandstof besparend hydraulisch hybride systeem dat energie opslaat en opnieuw gebruikt. Dat resulteert in besparingen en een hogere productiviteit van onze machinist. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van specialistische uitrustingsstukken. Van sloop- en sorteergrijpers, betonscharen en crushers tot hamers en specifieke bakken. Duurzaam slopen begint met de juiste slooptechniek. Vanzelfsprekend.

EEN KLEINE GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Krachtige en moderne machines met specialistische uitrustingsstukken. Elk project vraagt om een andere aanpak en passende machines. Met ons uitgebreide machinepark van 8 - 70 ton staan wij altijd ons mannetje. De juiste spierballen voor resultaat in elk sloopproject.

VOLVO EC380HR
Volvo; De hoogte specialist welke tot gemakkelijk 35 meter gecontroleerd kan slopen.
Mercedes Arocs
De alles kunner voor zowel de lange afstand op de weg als op het onverharde terrein.
CAT 336E Hybrid
De duurzame toekomst met minimale CO2 uitstoot.
 
CAT 349E
De krachtpatser van ons bedrijf die geen enkele moeite heeft met zware constructies.