projecten:

PRACHTIG WERK.
MET RESULTAAT
DAT TELT.

SLOPEN =
VEELZIJDIG

De praktijk is en blijft het beste bewijs van onze kennis en kunde. Van slimme slooptechniek en duurzame toepassingen tot het imploderen van gebouwen en precisiewerk. Kortom: hier zetten we een aantal van onze pronkstukken op een rij.

SLOPEN IS NIET HET EINDE.
SLOPEN IS HET BEGIN.

SLOPEN =
TOEKOMST

Toekomst bouwen

A. van Liempd Sloopbedrijven sloopt voor de toekomst. Samen met onze opdrachtgevers creëren we nieuwe ruimte voor de ondernemers van morgen. Van de bouw van het Studentenhotel, het inrichten van een nieuw woongebied tot de uitbreiding van bedrijven of vernieuwende invulling van een grootstedelijke locatie.

Slopen is een essentieel onderdeel van het hele vastgoed ontwikkelingsproces. Wij zorgen ervoor dat uw project de juiste start krijgt die het verdient. Daarbij is goed onderhoud met de omgeving van essentieel belang.

SLOPEN =
nu
INTERACTIEVE MAP:

OP DE KAART.
LETTERLIJK EN FIGUURLIJK

Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf. Kortom: zoveel projecten, zoveel klanten. Op onderstaande interactieve kaart kunt u per project deze specifieke kenmerken bekijken. Klik op het project voor de aanvullende informatie zoals locatie, omvang en werkzaamheden.