PRECISIE SLOPEN:

GROOTS. TOT IN
HET ALLERKLEINSTE
DETAIL.

Slopen is en blijft een kwestie van precisie, maatwerk en inzicht in het allerkleinste detail. Wij weten exact wat we doen. Altijd met optimale kennis van materialen, constructies, gereedschappen, slooptechnieken en veiligheid. Kortom: gezond verstand en de juiste inzet. Dat werkt.

SLOPEN =
PRECISIE

Vakkundig Slopen

Onze kwaliteit. Onze mensen. Onze kennis. Onze slooptechniek. En onze ervaring. Hiermee nemen wij al uw sloopwerk uit handen. Van advies, voorbereiding en uitvoering tot uiteindelijke oplevering. Van omvangrijke (industriële) totaalsloop tot binnenstedelijke sloopprojecten. Van grote tot kleine klussen, wij pakken het aan.

Sloop hoofdkantoor Eindhovens Dagblad, Eindhoven
SLOPEN =
ONDER-
NEMEN
slopen:

SUPERIEURE KWALITEIT.
DAARMEE MAKEN WIJ
HET VERSCHIL.


Slim in slopen

Slim slopen is slim ondernemen. Onze organisatie is optimaal ingericht om elke stap bij een sloopproject optimaal te faciliteren. Dat betekent: betrokken medewerkers, scherpe planning, korte lijnen en de juiste (energieke) mentaliteit. Wij organiseren en regelen het. Altijd. Zo heeft u altijd uw handen en hoofd vrij voor uw eigen ondernemerschap.

Veiligheid

A. van Liempd werkt altijd conform de geldende kwaliteitsnormen (o.a. ISO 9001) met alle aandacht voor veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu (VCA** veiligheid certificaat). Met de Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS007 certificaat) waarborgen we kwaliteit en deskundig sloopwerk van onze organisatie.