Asbestverwijdering:

BINNEN EN BUITEN.
100% SCHOON EN
ALTIJD VEILIG.

SLOPEN =
VISIE

A. van Liempd Sloopbedrijven BV heeft verstand van asbestzaken. Sterker nog: wij zijn uw perfecte partner voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen. Op basis van uw asbestinventarisatierapport doen wij u een scherpe aanbieding voor de asbestverwijdering. Vanzelfsprekend altijd conform ons certificaat ‘Asbestverwijdering’ (voorheen SC-530).

Asbestverwijdering kan op 2 manieren gebeuren: Binnensanering en Buitensanering. Beide methoden zijn weer onderverdeeld in risicoklasse 1, 2 of 2A. Afhankelijk van de verwijderingsmethode zal de prijs voor uw sanering worden vastgesteld.

De verwijdering en eindschoonmaak wordt verricht door onze gespecialiseerde mensen, DAV’er (Deskundig Asbest Verwijderaar) genoemd. De DAV staat per project onder toezicht van de DTA (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering).

Na de verwijdering en eindschoonmaak wordt door een onafhankelijk gecertificeerd laboratorium door uitmetingen aangetoond of het asbesthoudende werkgebied gesaneerd is. Zo ja, dan is het gebied schoon en veilig en kan men het betreden zonder persoonlijke beschermingsmaatregelen.

PILOT ROTTERDAM:

GEDEGEN KENNIS.
VOOR EEN
INNOVATIEVE VISIE.

Rotterdam beschikt over de grootste vastgoedportefeuille van Nederland (t.w.v. 2,2 miljard euro). Bij sloopprojecten vraagt dat om een goede balans tussen verantwoordelijkheden van onderzoeker, saneerder en opdrachtgever. Zo worden onzekerheden en financiële risico’s vermeden. Samen met de gemeente Rotterdam heeft A. van Liempd Sloopbedrijven de ‘innovatieve visie asbestsanering’ ontwikkeld. Vanuit deze visie heeft de gemeente Rotterdam pilotprojecten gestart met A. van Liempd Sloopbedrijven als penvoerder.

Innovatieve visie

Inmiddels is dit project een groots succes. Als projectteam willen wij kennis, adviezen en ervaringen nu delen. Op naar heel veel innovatieve projecten in de toekomst. Voor meer informatie, achtergronden en/of vragen kunt u direct contact met ons opnemen.

Download hier onze Innovatieve visie asbestsanering in PDF formaat.