A VAN LIEMPD:

WIJ SLOPEN NIET,
WIJ DELVEN NIEUWE
GRONDSTOFFEN.

Slopen is slopen. Niets is minder waar. Slopen is een vak, aldus A. van Liempd Sloopbedrijven B.V. uit Sint-Oedenrode. Wij slopen niet. Wij delven nieuwe grondstoffen. Dit is al meer dan 30 jaar onze slogan. Vanuit een duurzame blik, verantwoorde werkwijze en een sociale houding. Klantgericht, kwalitatief, professioneel, betrokken. Want duurzaam slopen? Dat begint met een vooruitstrevende én respectvolle visie.

SLOPEN =
INNOVATIE

Duurzaam en innovatief

A. van Liempd Sloopbedrijven werkt innovatief, verantwoordelijk en duurzaam aan veelzijdige sloopprojecten in heel Nederland. Circulariteit speelt een steeds belangrijkere rol bij onze opdrachtgevers. Wij bieden de beste kennis en de nieuwste slooptechnieken om deze rol te vervullen. Daarmee maken wij het verschil. Elke dag opnieuw. Zien is geloven.

A van Liempd bedrijfsfilm

Vanaf begin tot einde

Wij snappen de belangen. U heeft de beste prijs en wordt ontzorgd tijdens het gehele sloopproces. Van duurzaamheid, veiligheid en social return tot vrijblijvend advies, begeleiding en complete project ontzorging. Wij leveren toegevoegde waarde door in een vroeg stadium alle aspecten in kaart te brengen. Dit resulteert in een optimale beheersing, controle, veiligheid en vaste voortgang van het project.

Onze focus

Duurzaamheid, social return, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Want dat leidt tot meer werkgelegenheid, oprechte aandacht voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (SROI) en slim hergebruik van bestaande materialen (zie: Gebruiktebouwmaterialen.com). Aandacht, respect en verantwoordelijkheid: dat telt.