WERKGEBIED:

LOKALE KRACHT.
MET GRENZELOZE
AMBITIES.

Door onze daadkracht en flexibiliteit werkt A. van Liempd Sloopbedrijven aan grote sloopprojecten door heel Nederland. Vanuit ons Brabantse hoofdkantoor opereren wij als sloopbedrijf met een vernieuwende, duurzame en concurrerende rol in de regio’s Amsterdam, Breda, Arnhem, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Maastricht.

SLOPEN =
DIVERSITEIT

Met onze capaciteit bieden we slagkracht in elke regio. We beseffen de lokale belangen en zorgen daarom per sloopproject voor de inzet van mensen uit de betreffende regio. Denk daarbij aan asbestsanering, strip- en demontage werkzaamheden. Sterker nog; door de inzet van deze lokale professionals dragen we bij aan de vermindering van onze CO2 uitstoot. Ons diverse klantenbestand bestaat voornamelijk uit;

  • Woningcorporaties
  • Gemeenten
  • Zorginstellingen
  • Projectontwikkelaars
  • Bouwkundig aannemers

Zie Projecten en Klanten aan het woord voor onze referenties.

SLOPEN =
nu
INTERACTIEVE MAP:

OP DE KAART.
LETTERLIJK EN FIGUURLIJK

Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf. Kortom: zoveel projecten, zoveel klanten. Op onderstaande interactieve kaart kunt u per project deze specifieke kenmerken bekijken. Klik op het project voor de aanvullende informatie zoals locatie, omvang en werkzaamheden.