Utrecht - Portaal :

High Reach
sloop
Hooggraven

In samenwerking met Portaal & van Dillen bouwbedrijf hebben wij de sloop verzorgd van twee grote portieketageflats in de wijk Hooggraven, Utrecht. De sloop is de eerste fase in deze grote herstructureringsopgave. Later zullen wij ook de overige flats gaan slopen en langdurig bij deze ontwikkelingen betrokken blijven. Op dit project hebben wij onze nieuwe Volvo EC 380E HR voor het eerst ingezet. Deze High Reach rupskraan kan tot 28 meter hoogte slopen. Door zijn lange giek is het mogelijk om gecontroleerder te slopen en daarbij alle gewenste fracties te scheiden die in aanmerking komen voor hergebruik.

SLOPEN =
HIGH REACH

Op dit project hebben wij onze nieuwe Volvo EC 380E HR voor het eerst ingezet. Deze High Reach rupskraan kan tot 28 meter hoogte slopen. Door zijn lange giek is het mogelijk om gecontroleerder te slopen en daarbij alle gewenste fracties te scheiden die in aanmerking komen voor hergebruik.

In samenwerking met onze Caterpillar 349 hebben wij de flats binnen 2 weken gecontroleerd neergehaald en volledig vergruisd. Al het puin dat is vrijgekomen zal op locatie verwerkt worden tot granulaat/repac en daarbij voor het grootste deel hergebruikt worden in de nieuwe infrastructuur.