ENGLISH

Rijsoord sloop 24 woningen

Voor Opdrachtgever Vorm Bouw gaan we starten met de sloop van 24 wo...
lees verder >

Rotterdam van Drents Plantsoen sloop 46 woningen en 2 winkels

Voor Woonstad gaan we starten met de sloop van 46 woningen en 2 win...
lees verder >

Den Bosch sloop 40 woningen

In opdracht van Brabant Wonen zullen we gaan starten met de sloop v...
lees verder >

21-12-2007 13:24Rooise Ondernemer van het Jaar 2007-2009

De jury: "Gedreven, enthousiast, sympathiek, onderscheidend... Arie is een ondernemer met flair." 

Voor de tweede keer organiseerde de Stichting VOVJ dit jaar de verkiezing "Rooise Ondernemer van het Jaar". Iedere ondernemer uit Sint-Oedenrode mocht meedingen naar de begerenswaardige titel van "Rooise Ondernemer van het Jaar 2007". En dat zijn er nogal wat! Na een eerste selectie door de vakkundige jury bleven er 15 ondernemers over die in aanmerking kwamen voor de titel. Uiteindelijk werden er drie heel verschillende ondernemers genomineerd, onder wie onze eigen Arie van Liempd.

Tijdens de finale moest Arie het opnemen tegen twee bijzondere en succesvolle ondernemers: Marc Vulders van MARVU bv en Mark Wijgergangs van Drie-O Automatisering. Na een zenuwslopende periode van ondervragingen, presentaties en een spannende finale op 17 november, werd eindelijk de winnaar bekend gemaakt: Arie van Liempd van A. van Liempd Sloopbedrijven!

Arie stelt zichzelf niet graag op de voorgrond, maar op zaterdag 17 november kon hij er echt niet onderuit. Voor een volle zaal met ruim 250 mensen werd A. van Liempd Sloopbedrijven gepresenteerd en kreeg Arie de gelegenheid om een paar pakkende antwoorden te geven op de lastige vragen van een vakjury. De spanning was in zijn stem te horen, maar Arie wist iedereen te overtuigen van de kracht van zijn onderneming. Zelfs de spitsvondige cabaretier Joop Vos sprak met bewondering over Arie en zijn bedrijf: "Wat Al Qaïda niet mag, doet Arie gewoon; die blaast gewoon een gebouw op."

Lovende woorden
Bij de uitreiking van de prijs, een wisseltrofee en een cheque ter waarde van € 2.500, -, sprak de jury lovende woorden: "Arie is een enthousiaste, gedreven en sympathieke ondernemer met flair. Hij heeft een groot, mooi en eerlijk bedrijf dat uniek is in zijn sector. Arie heeft oog voor milieu en recycling en hij staat dicht bij zijn mensen. Het bedrijf is verzorgd en professioneel", aldus voorzitter Noud van den Heuvel. "Arie is een ondernemer die zich onderscheidt", voegde burgemeester P. Maas daar nog aan toe. "Hij heeft een visie, hij heeft durf, een positieve uitstraling op de Rooise gemeente en hij is een ambassadeur voor Sint-Oedenrode." Guul Smeets, algemeen directeur Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel en hoofdsponsor van het evenement was er trots op dat hij de prijs mocht uitreiken aan Arie, zeker op de trouwdag van Angela en Arie!

Dankbaar
"Ik vind dit supergeweldig", zegt de erg trotse Arie zelf. Hij is de VOVJ dankbaar voor de uitdaging, de jury voor de keuze en de sponsors voor hun bijdrage om de verkiezingen mogelijk te maken. Daarnaast bedankt hij met name het personeel en zijn vrouw Angela voor hun onvoorwaardelijke steun, en zijn ouders van wie hij zijn zakelijke inzicht heeft mogen erven. "Iedereen bedankt... meer kan ik er niet van maken: ik ben heel erg dankbaar!" Waren de laatste woorden van een speech waarbij Arie de lachers op zijn hand had, maar waarmee hij zeker ook het respect van de aanwezigen afdwong. Als ondernemer van het jaar blijft Arie natuurlijk gewoon zichzelf, en daarvoor kun je natuurlijk alleen maar respect hebben.

De helft van de geldprijs doneert A. van Liempd Sloopbedrijven aan de St. Petrusschool, voor de aanschaf van een speeltoestel. De andere helft gaat naar de gehandicapte zwemmers in Sint-Oedenrode.

Meer informatie over de verkiezingen en foto's vindt u op www.vovj-sintoedenrode.nl en www.mooirooi.nl.

< Terug naar nieuwsoverzicht